<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23240" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Нападнатите от Христо Стоичков отрекоха да са снимали тайно сватбата на дъщеря му

29 Август 2016
0 19531

За едни сватба, за други – брадва. Така Виктор Николаев от "Здравей, България" по Нова телевизия откри горещата тема от последните дни – за нападнатия екип на вестник "България днес" от Христо Стоичков.

 

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО ОТ СКАНДАЛА С ЖУРНАЛИСТИТЕ И ХРИСТО СТОИЧКОВ

 

Фотографът Борислав Трошев категорично отрече да е отишъл да снима сватбата на дъшерята на Стоичко тайно. Трошев заяви, че не е папарак и за 5 лева не се крие в храстите. "Отидохме там, за да направим фоторепортаж на събитието. Най-важният кадър трябваше да е на булката и младоженеца. Снимахме на паркинга, не бяхме поканени вътре", обясни Трошев пред Нова телевизия.

 

 

Трошев разказа, че на на паркинга пред манастирае имало много хора, а полицай е регулирал движението. Униформеният помолил журналистическия екип да се премести на паркинга отзад. "Използвах момента да снимам, докато колегата правеше маневра. В един момент хора от семейството на Стоичков ме помолиха да не снимам и аз спрях, за да не се натрапвам. След това отидохме на задния паркинг, подредихме техниката, която не е малко и искахме да тръгнем пеша към предния вход, за да снимаме", споделя Трошев.

 

Тогава се появил Христо Стоичков с негов приятел. "По някакъв начин Стоичков успя да отключи колата – натисна стъклото надолу, влезе и почна да ме бие", заяви шофьорът на екипа Петър Симчев. "Искаше записи, каквито нямахме. После тръгна да взема ключовете, удари ме в лицето – в окото, в устата", добави Симчев.

 

"Не мисля, че сме направили нещо лошо – на обществено място сме, където не е забранено да се снима. В България често се случва да те заплашват заради снимки, но Стоичков е спортист – не е мутра", каза още Трошев. 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции