<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46597" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Наркомани отглеждат 7-годишно дете сред купчини боклуци, развалена храна и спринцовки (снимки)

14 Януари 2020
0 19402

Социалните служби в град Лестър, Англия намериха 7-годишно момче, отглеждано в адска мръсотия и мизерия. Заобиколено от тонове боклук и развалена, гниеща храна, детето живеело заедно със своите родители наркомани, пише Daily Mail.

 

 

СПАСИХА ДВЕ СЕСТРИЧКИ НА 1 И 5 ГОДИНКИ, ПРИНУДЕНИ ДА ЯДАТ СТИРОПОР И ТАПЕТИ ОТ ГЛАД

 

 

""

 

 

Властите посетили имота, заради ужасната миризма, която се носела от къщата. Те намерили момченцето само по бельо и чорапи. Детето признало пред социалните служби, че днес е яло само бисквити и че в къщата нямало никаква друга храна. То споделило, че често яде само малко хляб и кетчуп. Момченцето нямало никакви играчки и не ходелo на училище.

 

 

""  ""

 

 

Прокурорът по делото Александър Волфсън, заяви пред съда, че условията в къщата са били потресаващи. "Навсякъде имаше гниеща храна и купчини боклук.  Спалните, дневната и банята бяха толкова мръсни. В кухнята имаше мръсни съдове и развалена храна. В стаите властите намерили игли за инжектиране на хероин, цигарени фасове. Навсякъде имало мухи и хлебарки.

 

 

""

 

 

„Детето изглежда никога не е сменяло дрехите си и дори не знаеше какво е пижама", каза още обвинителят. 7-годишното момченце е настанено временно при приемни родители. Първоначално той не искал да си мие зъбите и косата, трудно разбирал разликата между деня и нощта, но бил винаги гладен. Детето е преминало медицински прегледи и посещава психолог.

 

 

И двамата родители са се признали за виновни за проявената престъпна безотговорност към собственото си дете.

 

 

Източник: Daily Mail

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции