<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=18916" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Автобус на гр...

Неправилно паркиране пред имот на депутата Бат Сали

11 Септември 2015
0 9829

Gospodari.com получи поредните снимки на нагло паркиране на пешеходна пътека. На тях се вижда автомобил, спрял по дължина на маркировката, по която трябва да минават пешеходци. Снимките са от Самоков и са правени пред имот на депутата Александър Методиев – Бат Сали. 

 

БЕЗСМЪРТНИ РОМСКИ БИСЕРИ ОТ САМОКОВ

 

"Снимките са от центъра на гр. Самоков, на кръстовището на ул. "Търговска" и ул. "Житна чаршия", точно пред къщата, в която живее дъщерята на депутата Александър Методиев – Бат Сали. Това е едно от най-натоварените кръстовища в града. Този начин на паркиране е ежедневно явление точно там – бусовете и луксозните джипове на депутата и неговите наследници нагло се паркират директно върху пешеходната пътека, при това по дължина, за да бъде удобно на водачите им да слязат от тях точно пред къщата, в която живеят. Нито пешеходците могат да минават, нито автомобилите имат видимост да пресекат ул. "Търговска", която е с най-големия трафик на движение в града", пише човекът, който ни подава този сигнал. 

 

По думите му служителите на КАТ знаят кой живее в тази къща и кой паркира така, но старателно заобикалят района отдалеч или гледат в друга посока, когато минават там. "Лично съм виждал това", твърди човекът, направил снимките. 

 

ВРАЧАНИН ПАРКИРА НЕПРАВИЛНО ЧАК В ГЕРМАНИЯ

 

 

ПАРТИЕН АВТОМОБИЛ ПАРКИРА НА 3 МЕСТА?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции