<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40971" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лебед чисти в...

Непълнолетни вандали изпотрошиха лампите на нова детска площадка в Бургас (видео)

26 Септември 2019
0 4645

Вандали изпотрошиха уличните лампи на нова детска площадка в квартал "Възраждане" в Бургас. Инцидентът, заснет от камерите за видеонаблюдение в района, станал при новата площадка в пространството между 40-ти и 43-ти блок, съобщиха от Община Бургас.

 

 

МЛАДЕЖ ОПИТА ДА ПОВРЕДИ КАМЕРА В АСАНСЬОР НА ПАСАРЕЛКА В БУРГАС (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Във видеото се вижда как няколко младежи чупят с топка лампите на уличното осветление. Вандализмът на младежите не се изчерпва с това. След посещението си на спортната площадка те са оставили множество отпадъци, разхвърляни край пейките за отдих.

 

 

""

 

 

Материалите от системата за видеонаблюдение ще бъдат предадени в полицията за установяване на нарушителите. Специалистите от общината все още не са изчислили колко ще струват нанесените щети. Неудобството остава за живеещите в околните блокове, за които пътеките до площадката ще останат тъмни поне няколко дни.

 

 

""

 

 

До вчера в общината не е постъпило обаждане от родителите на момчетата, с искане да покрият щетите по счупената улична лампа .Ако до края на седмицата няма реакция от страна на родителите, записът ще бъде предаден на полицията.

 

 

Източник: Община Бургас

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции