<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=27721" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте кадри о...

Нова коледна реклама с мечета разказва за вълнуваща любовна история (видео)

24 Ноември 2017
0 2905

Лондонското летище "Хийтроу" представя нова коледна реклама с участието на познатите вече герои от предишната му празнична кампания – мечоците.

 

 

ДА СЕ ПРИБЕРЕШ ЗА КОЛЕДА – ВЪЛШЕБНАТА РЕКЛАМА, КОЯТО РАЗВЪЛНУВА СВЕТА

 

През 2016 г. зрители по целия свят споделиха рекламата на "Хийтроу" с участието на симпатичните мечки, които изглеждат досущ като възрастни хора.

 

 

Тази година рекламата на летището е дори по-приключенска, а също и малко носталгична. Тя разказва за 50-годишна любовна история. Имената на мечокът и мечката герои в нея са Дорис и Едуард Блеър.

 

 

Двамата се запознават на "Хийтроу" преди години, когато Дорис е стюардеса през 60-те. За да успее да покаже на зрителя че действието се развива в миналото, рекламата пресъздава униформите на старите BOAC самолети по онова време.

 

След това тя ни прехвърля през десетилетията, докато отношенията на двете мечки се разгръщат – от младата им любов, до създаването на голямо семейство.

 

 

Рекламата е на агенция Havas London. Голяма част от кадрите са заснети на Терминал 1 на летището, който затвори за пътници през 2016 г. British Airways предоставя истински BOAC самолет, ретро униформи на стюардеси и допълнителни исторически детайли, за да се създаде още по-голям ефект.

 

Източник: Manager.bg

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции