<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37734" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Нов председател или "нов предател" ще избира БСП? (снимки)

28 Май 2019
0 1971

След като Корнелия Нинова подаде оставка като лидер на БСП заради загубата след евровота, до края на юли месец социалистите ще трябва да изберат нов председател или по-скоро нов…"предател"? 

 

 

Грешката се появи в официалното прессъобщение на сайта на БСП във връзка с изявлението на Нинова по време на Националния съвет на партията.

 

 

 

""

 

 

Обърканото прессъобщение с "нов предател" бързо беше поправено на сайта на БСП, но голяма част от медиите побързаха да го копират без много-много да го четат. Така в новините на повечето големи информационни сайтове открихме същата грешка.

 

""

Нова телевизия

 

""

"24 часа"

 

""

Offnews

 

 

"Copy-paste" журналистите явно така са се юрнали да доказват, че са "бързи, точни и обективни", че са качили без да мислят дословно всеки ред, който партията-столетница изпраща. 

 

 

Грешката за избор на "нов предател" обаче може и да се окаже вярна предвид вътрешната опозиция в БСП срещу Нинова. Родните журналисти навярно не се притесняват да заявят явно, че именно "предателите" в БСП настояха Нинова да поеме политическата отговорност за загубата на евроизборите. 

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции