<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=21214" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Хаосът след т...

Няма как да интегрираме терористи, заяви Борисов

22 Март 2016
0 2442

Мащабно антитерористично учение ще се проведе в София тази вечер, съобщи министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова. То е планирано още преди два месеца, но съвпада точно с терористичните атаки в Белгия. 

 

КАДРИ ПОКАЗВАТ КАК ХОРА СЕ КРИЯТ И ТИЧАТ В ОПИТ ДА СЕ СПАСЯТ НА ЛЕТИЩЕТО В БЕЛГИЯ

 

Във връзка с обучението полицейското присъствие ще бъде засилено, а в районите, където ще се провеждат конкретни действия, които са част от обучението, ще бъде отцепвано и движението, допълват от МВР. Те отчитат заплаха за европейската сигурност, като според г-жа Бъчварова всички държави са застрашени, но няма пряка опасност за България. Тя сподели още, че са засилени мерките за сигурност на гари, летища и метростанции. 

 

"Европа харчи милиарди за тия хора, съвет след съвет, мерки срещу мерки, само и само за да бъдат добре. Няма някъде така да са интегрирани, няма някъде в света така да се грижат за тези хора. И да ни ударят в сърцето на Европа по този начин не е честно", заяви пък премиерът Бойко Борисов пред журналисти. "Видно е, че няма как да интегрираме терористи", каза още той.

 

ТЕРОРЪТ В БЕЛГИЯ (СНИМКИ)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции