<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=71831" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Марешки: „Во...

Областен управител от “Атака” нарече протестиращите “изроди” и “алкохолизирана тълпа”

21 Август 2020
0 2489

“Изроди” и “алкохолизирана тълпа” са част от определенията, дадени на протестиращите от областния управител на София област Илиан Тодоров, който беше назначен на поста си от квотата на коалиционния партньор на ГЕРБ – “Атака”.

В пост в официалния си Фейсбук профил той се възмущава от блокадата на кръстовището пред Румънското посолство и сблъсъка между протестиращи и майка, возеща двете си деца в кола. Инцидентът се случи в понеделник вечер.

Умишлено ли допуска полицията провокациите на протестите? (Коментарът на „Господарите“)

Според Тодоров проявата на протестиращите на бул. “Ситняково” е била “брутален тероризъм, простотия и поругаване на всичко свято”.

Двама души са с повдигнати обвинения за инцидента с шофьорката край “Ситняково” (видео)

Той допълва: “Развилняла се алкохолизирана тълпа се опита да линчува една майка и двете ѝ деца, и донякъде успя. “Умни” и “красиви” хора раздаваха умни и красиви ритници. После крещяха и обиждаха . Те били носители на новото в политиката и морала… Злобни и яростни гадове!”.

Тодоров е отдавнашен кадър на „Атака“ и приближен до лидера ѝ Волен Сидеров.

Губернаторът на София за НАТФИЗ: Не чувствам угризения, бих влязъл отново

Като такъв неведнъж е участвал в незаконни блокади, организирани от партията. Пример в това отношение бяха блокадите на НАТФИЗ през 2015 г.

https://www.mediapool.bg/gal/91/orig_1a40b37bb7e0f2570a7aaedb68614f4b.jpg
Кадър: Нова тв

Ние от “Господарите” неведнъж сме ви показвали акциите на “развилнялите се” съпартийци на Волен Сидеров, предвождани от лидера си, в които редовно участваше самият Тодоров. Но явно паметта на областния управител се е изтрила за тях, след като се изкачи на властовия си пост.

Вижте яростните действия и изказвания на новия областен управител на София- Илиан Тодоров, през годините

Във видеото горе можете да си припомните “изпълненията” на Тодоров от времето преди да бъде назначен за областен управител.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции