<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42976" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Обраха дома на известния ютюбър Пюдипай

04 Декември 2019
0 997

Крадци са обрали дома на известния Youtube-влогър PewDiePie и са откраднали повечето бижута на жена му и други ценности, разкри самата тя.

 

27-годишната Марция, която живее с 30-годишния влогър Феликс Шелберг, и двете им кучета Мая и Едга в Брайтън, Източен Съсекс, обяви, че крадци са влезли в дома им с взлом.

 

 

""

 

 

Тя сподели в Instagram, че са откраднали „90 процента от нейните ценности“, както и други скъпи вещи и „специални предмети, които е събирала през годините“.

 

„Нашата къща беше разбита и те взеха 90 процента от моите ценности – от бижутата ми, до ценните ми вещи и специални предмети, които събирах през годините. Всичко е изчезнало",
каза Марция Шелберг, която се омъжи за влогъра преди четири месеца.

 

ЮТЮБЪРЪТ ПЮДИПАЙ СЕ ОЖЕНИ ЗА ИНФЛУЕНСКЪРКАТА МАРЦИЯ БИЗОНИН (СНИМКИ)

 

„Знам, че е много материалистично и трябва да съм доволна от това, което ми е останало и имам, но не мога да скрия шока и тъгата от загубените вещи просто така", добави тя.

 

В миналото също имаше слухове, че г-н Шелберг (PewDiePie) е бил жертва на обир и направи влог през 2016 г., наречен „Не идвай в къщата ми", адресиран към феновете, които продължаваха да звънят на вратата на къщата му.

 

Двойката, която се омъжи в Западен Лондон през август, е заедно от осем години и богатството им се оценява на стойност над 26 милиона паунда.

 

 

""

 

 

Семейство Шелберг има огромно влияние върху социалните медии с комбинирани 28 милиона последователи в Instagram, 109 милиона в YouTube и 23 милиона в Twitter.

 

  ИНФЛУЕНСЪР И ЮТЮБЪР СА ВЕЧЕ ДВЕ ОТ НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ ПРОФЕСИИ ОТ ДЕЦАТА

 

Звездата от Гьотеборг, Швеция – PewDiePie генерира много последователи, играейки видеоигри и има най-много абонати от всяка друга личност в YouTube.

 

Той имаше и дълга битка с боливудската музикалната компания "T-Series", за това кой ще бъде профилът с най-много абонати в YouTube, като накрая спечели и в момента го следват над 17 милиона абонати. Влогърът обаче се сблъска с противоречия през 2017 г., когато Дисни прекъсна връзките си с него, след като заяви, че някои от видеоклиповете му имат „антисемитско“ съдържание, но той настоя, че това са просто „шеги“.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции