<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23634" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Обраха майката на Росен Плевнелиев

03 Октомври 2016
0 9610

Обраха майката на президента Росен Плевнелиев. Крадец задигнал първо 500 лева и после още 100 лева от дома й в центъра на София, предаде NOVA. Мъжът се представил за служители на ВиК, който уж бил пратен да събира пари за смяна на щранговете.

 

 

Случаят е от 30 септември, а апартаментът се намира на ул. "Солунска", допълва "24 часа". Славка Плевнелиева го пуснала в дома си и му платила за услугата – 500 лв. Тогава крадецът видял къде възрастната жена държи парите си. Той помолил за чаша вода и успял да вземе още 100 лв. След това избягал. 

 

Майката на президента подала сигнал на телефон 112. Прокуратурата разследва случая. 

 

По случая тече разследване за кражба, макар че до момента от полицията не коментират официално информацията. Извършителят на престъплението се издирва, предаде БНР. Според полицията измамата няма нищо общо с известния наследник на Славка.

 

Самата схема е популярна, редовно в нея хората изгарят с до 10 хил. лв. 

 

Славка Плевнелиева е дългогодишен учител в Гоце Делчев, а след това – в математическата гимназия в Благоевград.

 

На 24 май тя бе наградена от сина си с грамотата учител – ветеран. Тя бе сред 59 -те български учители и директори на училища, които бяха отличени със статуетки, дипломи и грамоти в XIX Национален конкурс “Учител на годината”, организиран от Синдиката на българските учители, пише гоцеделчевският вестник Хроника

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции