<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46926" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Обява за работа на отдалечен ирландски остров без ток и вода привлече над 24 000 кандидати

22 Януари 2020
0 294

Двойка получи повече от 24 500 заявления, след като публикува обява за две свободни места за лятна работа на отдалечения и необитаем остров Голям Бласкет в Ирландия, пише telegraph.co.uk.

 

Алиса Хейс и нейният партньор Били О'Конър публикували обявата преди 10 дни. Тя е за двама приятели или двойка, които трябва да се заемат с управление на кафенето на окръг Кери и три ваканционни къщи между 1 април и октомври 2020 г.

 

Одобрените кандидати ще живеят без ток и топла вода и ще бъдат единствените обитатели на острова, който се намира на 2 км югозападно от континента.

 

 

""

 

 

Хейс и О'Конър споделят: „Беше невероятно. Ние се притеснявахме, че няма да намерим никого. Имаше много интерес през миналата седмица, но през последните няколко дни беше истинска лудница. Получавахме заявления от места като Иран, Аржентина, Финландия, Мексико, наистина отвсякъде. Имахме молби за работа на езици, които дори не можем да разпознаем. Имейлът е залят от съобщения и телефоните ни звънят постоянно."

 

Според двойката, хората просто искат да се откъснат от динамиката на ежедневието и да излязат от мрежата.

 

МИЛИОНЕР СИ ТЪРСИ ЛИЧЕН ФОТОГРАФ, КОЙТО ДА ОБИКАЛЯ СВЕТА С НЕГО ЗА 55 000 ДОЛАРА ГОДИШНО

 

Избраните кандидати за миналата година бяха 27-годишната Лесли Кехо и нейният партньор Гордън Бонд, на 29 години. Ирландската двойка остави работата в града си, за да се грижи за мястото през лятото, преди да напусне острова през октомври 2019 г.

 

В три къщи на острова могат да се настанят до 31 гости, а достъп до острова се осъществява с ферибот от полуостров Дингъл.

 

 

Източник: telegraph.co.uk

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции