<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56676" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Опасни детски седалки за кола за 5 евро отново се продават в Amazon, въпреки разследване 

17 Февруари 2020
0 124

Съмнителни детски седалки за кола, които струват едва 4 паунда или 4,80 евро се продават в Amazon. За опасната стока сигнализираха в свое разследване от BBC още през 2013 година, но се оказа, че детските седалки отново са в продажба в популярния онлайн магазин.

 

 

РЕАЛИСТИЧНА КУКЛА БЕБЕ СЕ ПРОДАВА КАТО СЕКС ИГРАЧКА В “АМАЗОН”, РАЗКРИ ШОКИРАНА МАЙКА (СНИМКИ)

 

 

Предлаганите седалки, които уж трябва да защитят детето ви в автомобила при катастрофа, всъщност са без етикет и сертификат за безопасност, нищо че в обявата са описани като “безопасно място за бебе, способно да предотвари нараняване на малко дете при рязко спиране или удар”. 

 

 

Опасни детски седалки за кола за 5 евро отново се продават в Amazon, въпреки разследване 

 

 

Шефът на Amazon в Обединеното кралство заяви, че компанията предприема активни стъпки, за да гарантира, че продадените продукти са безопасни. „Безопасността е изключително важна за нас и съжаляваме, че тези продукти са били налични”. Понастоящем операторите на онлайн магазини, включително “Amazon”, обаче са освободени от отговорност за стоките, които се предлагат чрез тяхната платформа. 

 

В отговор на поредния скандал около опасните стоки за деца от компанията решиха да изпратят мейли до потребителите, закупили съмнителните столчета, че “продуктът, който са получили , може да не отговаря на приложимите стандарти за обезопасяване на деца”.

 

 

Източник: BBC

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции