<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38079" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Броени дни пр...

Освободиха Христо Христов като изпълнителен директор на "Нетинфо" (видео)

10 Юни 2019
0 2973

В официално съобщение на "Нова Броудкастинг Груп" се съобщава, че с решение на Съвета на директорите на "Нетинфо" Христо Христов е освободен от позицията изпълнителен директор. Това предаде Клуб Z.

 

ХРИСТО ХРИСТОВ: БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА НАМЕСА В РЕДАКТОРСКАТА ПОЛИТИКА НА ГОНГ И НОВИНИТЕ НА НЕТИНФО

 

В съобщението се посочва още, че оценяват постиганото от Христов и му благодарят за работата в компанията. Христов е потвърдил решението на Съвета на директорите. Той все още остава миноритарен собственик в "Нетинфо".

 

Покрай името на Христо Христов се разшумя след като в края на миналия месец той директно обвини новите собственици на "Нова Броудкастинг Груп" – братята Кирил и Георги Домусчиеви, в "безпрецедентна намеса в редакторска политика" на спортния сайт "Гонг" и новините на "Нетинфо". Става въпрос за случая, в който в знак на солидарност целият редакторски екип на Дарик радио от Gong напусна заедно с уволняването на главния редактор на сайта Николай Александров. 

 

НИКИ АЛЕКСАНДРОВ НАПУСКА GONG.BG, ПРЕДАВАНЕТО ПО ДАРИК СПИРА ДА РАБОТИ СЪС САЙТА ЗАРАДИ ПРИЗНАЦИ НА РЕДАКЦИОННА НАМЕСА

 

От "Нова" съобщават също, че в "Нетинфо" е назначен прокурист – Стефана Здравкова. Тя е описана като човек с богат опит в развитието на устойчиви бизнес модели, предимно в технологични компании. Била е Директор за България на eMAG, а между 2008 и 2015 г. последователно е била Директор "Продажби" на Logitech Europe и Toshiba Europe в България. Заемала е ръководни позиции в компаниите Siemens Mobile и XEROX Bulgaria.

 

"НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП" ОТРИЧА ДА ИМА НАМЕСА В НОВИНИТЕ НА "ГОНГ" И "НЕТИНФО"

 

"Нова" ще разчита на нейната експертиза и висок професионализъм за запазване на лидерската позиция на Нетинфо на пазара в България и за постигане на бизнес целите на компанията, се казва още в съобщението на медийния холдинг.

 

 

Източник: Клуб Z

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции