<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46763" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Остраниха от служба имама, оженил се за мъж без да подозира

21 Януари 2020
0 190

Имамът от Уганда Мохамед Мотумба, който две седмици след сватбата разбра, че се е оженил за мъж, е остранен от служба, пише Daily Mail.

 

 

ИМАМ СЛУЧАЙНО ОТКРИ, ЧЕ "СЪПРУГАТА" МУ ВСЪЩНОСТ Е МЪЖ (СНИМКИ)

 

 

Свещеникът разбра неприятната истина, че "съпругата му" всъщност е мъж, след като "тя" бе задържана от полицията за кражба на телевизора на съседите. Крадецът си признал, че всъщност е мъж и се „оженил“ за имама само за да открадне парите му.

 

 

""

 

 

Шокираният Мотумба обаче бил отстранен от службата си като имам в местната джамия, докато тече разследването по случая. Той твърди, че бракът им не е бил „консумиран“. Приятелите и колегите на Мотумба твърдят, че дегизировката е била невероятно сполучлива и те също са били заблудени, защото крадецът постоянно носел хиджаб, който закривал лицето му.

 

 

""

 

 

Имамът твърди, че "тя" не желаела да го махне, дори когато двамата спели в брачното ложе. Ръководството на местното религиозно общество заяви, че имамът ще се върне на работа, след като се проведе разследване по случая, въпреки твърденията на имама, че не е знаел, че се жени за мъж.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции