<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23041" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Осъденият за педофилия Владимир Кузов иска да е първият гей-президент на България

11 Август 2016
0 28700

"Аз съм цивилизационен избор за пръв път да имаме гей за президент. Това ще постави България на световната карта". Това заяви за "Здравей, България" Владимир Кузов, който обяви, че ще се кандидатира за президент. По-рано той каза, че ще пусне на свобода всички престъпници, които излежават присъди, припомня Нова телевизия.

 

 

 

"Ако приемем, че българският съд е корумпиран и некомпетентен, няма как да приемем, че всички осъдени в затвора са виновни", аргументира се Кузов. 

 

Преди години Кузов бе съден за секс с малолетен. Той има тригодишна условна присъда и днес все още казва, че е невинен и че мотивите зад обвиненията срещу него са политически. 

 

През май 2007 г. Кузов е осъден на първа инстанция от Софийски градски съд на три години затвор заради три сексуални акта с малолетен. Според Кузов, той е невинен и присъдата му е заради очаквания доклад на Европейската комисия, за пред която ще изглежда по-добре ако има един осъден депутат. На 18 февруари 2009 г. Кузов получава условна присъда по дело за хомосексуален контакт с малолетен на последна инстанция, тъй като основният свидетел се отказва от показанията си. На 26 февруари 2009 година Народното събрание прекратява правомощията му като депутат. Неговото място в парламента заема финансистът Надя Иванова.

 

АЛО, КУЗОВ!!!

 

ЗЛАТЕН СКУНКС ЗА ВЛАДИМИР КУЗОВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции