<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=57012" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Земята има но...

От “Епъл” не желаят техните устройства да попадат в ръцете на филмови злодеи (видео и снимки)

27 Февруари 2020
0 212

„Епъл“ разрешават техни телефони да бъдат използвани в киното, но – и това е от ключово значение за всяка криминална мистерия – могат да бъдат използвани само от добрите герои, пише БТВ. Новината дойде след интервю на режисьора на „Вади ножовете”  и „Междузвездни войни: Последните джедаи” Райън Джонсън.

 

 

Необичайна политика на технологичната компания „Епъл“ може да развали историята на всеки един криминален филм и трилър. Причината – гигантът не желае неговите телефони да бъдат използвани от злодеи на големия екран. 

 

 

От &#8220;Епъл&#8221; не желаят техните устройства да попадат в ръцете на филмови злодеи (видео и снимки)

Кадър от филма “Вади ножовете”. Снимка: Lionsgate

 

 

По думите на Джонсън разкриването на тази информация може да му навлече гнева на стотици режисьори по цял свят. „Всеки режисьор, който има таен злодей във филма си иска да ме убие сега“, казва Джонсън на шега.

 

 

АPPLE ПРОСТО “НАВАКСВА” С НОВАТА КАМЕРА НА IPHONE 11 PRO

 

 

От години циркулират редица слухове, че „Епъл“ упражнява строг контрол върху показването на техни продукти в кино и телевизионни продукции. Според изискванията на компанията „продуктите трябва да бъдат използвани само в най-добрата им светлина“.

 

 

 

 

От компанията все още не са коментирали твърденията на Райън Джонсън. Това разкритие обаче може да развали удоволствието от всяка една кино мистерия, ако сте по-наблюдателни.

 

 

 

Източник: БТВ

Видео: VanityFair

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции