<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36608" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

От МВР не разполагали с достатъчно данни, че Явор от Gravity Co. е пребит

15 Април 2019
0 3348

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов коментира вчера смъртта на вокалиста на групата Gravity Co. Явор Захариев пред журналисти, след като сестрата на певеца написа във Фейсбук, че той е бил пребит и това е причината за фаталния изход, предаде Dir.bg.

 

"Когато е получен сигнал за инцидента с господина, първоначално се работеше по версия, че може да е бил пребит. Отивайки на място обаче вратата беше заключена отвътре. Телефонът му беше вътре, не е имало връзка с него от няколко дни. Тогава не получихме данни, че може върху него да е упражено насилие. А какви са резултатите от аутопсията, не мога да ви кажа", бяха думите на Иванов.

 

ПОЧИНА ЯВОР ЗАХАРИЕВ, ВОКАЛИСТЪТ НА ГРУПА "GRAVITY CO."

 

Явор Захариев бе открит на тавана на жилището си в безпомощно състояние и с тежки наранявания и почина в "Пирогов" няколко дни по-късно. Дълги години той се бори със наркозависимост, заради което се появиха и обвинения, че сам се е докарал до това състояние.

 

Следи от опиати в тялото му обаче не са открити, обяви сестра му. На Фейсбук страницата си Рая Крумова публикува емоционален текст, в който категорично отрича подозренията, че вокалистът на Gravity Co. е бил погубен от дрогата и твърди, че причината за гибелта му е нанесен побой.

 

Вижте целия текст на писмото тук:

 

СЕМЕЙСТВОТО НА ПОКОЙНИЯ ЯВОР ЗАХАРИЕВ ОТ GRAVITY CO РАЗПРОСТРАНИ ЕМОЦИОНАЛНО ПИСМО

 

Източник: Dir.bg

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции