<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39724" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Земни органи...

Парламентът ще се пази от хакери с нов сайт за 25 хиляди лева

07 Август 2019
0 1323

25 000 за нов сайт и 72 000 лева за матраци, директорски столове, шкафчета за обувки и заседателни маси  – такива разходи е предвидил парламентът за летните месеци, пише Offnews.

 

 

СПЕЦПРОКУРАТУРАТА: "ТАД ГРУП" ГОТВЕЛИ "ВОДЕН АТЕНТАНТ", ХАКНАЛИ ПРЪСКАЧКИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ?! (ВИДЕО)

 

 

След скандала с изтеклите лични данни от НАП, от прокуратурата обявиха, че на прицел на хакерите бил и парламентът. Или по-точно – неговите пръскачки.

 

„Осъществено е посегателство върху сървъра на поливни системи, които са пред парламента. Евентуално да бъде активирана поливната система, с което да се създаде затруднение в придвижването”, заяви тогава Евгения Станкова. Повече от нелепото изказване можете да видите във видеото. 

 

Въпреки че се оказа, че парламентът има само две лехи, водоноска и никакви пръскачки, от администрацията вече са обявили обществена поръчка за модернизация на интернет портала на депутатите. Новият модерен сайт ще струва 25 000 лева.

 

 

""

 

 

Междувременно, с обществена поръчка за 72 000 лева без ДДС се търсят още матраци, директорски столове, шкафчета за обувки и заседателни маси. Те са за почивната база във Велинград. Предстои и финализиране на ремонта на новата сграда на парламента.

 

ДЕПУТАТИТЕ СЕ МЕСТЯТ В ДРУГА СГРАДА, ТОВА ЩЕ СТРУВА 25 МЛН. ЛЕВА

 

Новата пленарна зала в Партийния дом вече е почти готова. Депутатите обаче ще заседават там чак от следващия мандат, през 2021 година.

 

 

Източник: Offnews

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции