<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37732" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Котка уверен...

Пет неща, които сценаристите на "Игра на тронове" забравиха през осмия сезон (снимки и видео)

28 Май 2019
0 14330

"Игра на тронове" приключи и много хора са доста разочаровани от начина, по който сагата свърши. От погрешните развития на героите до внезапните пропуски в сюжетната линия изглежда, че необходимото отклонение от книгите на Джордж Р.Р. Мартин не се получи толкова добре, колкото много се надяваха и за мнозина всичко изглеждаше меко казано прибързано.

 

 

Понякога най-добре е да не знаеш как се приготвя храната ти. Същото важи и за сериалите. 

 

 

Вместо сценаристите Дейвид Бениоф и Д.Б. Уайс да дадат повече информация относно историята и един по-задълбочен поглед зад завесите на този културен феномен, сериите често са доста скучни и отнемат от магията на поредицата и изглежда сякаш, че много от решенията на сценаристите нямат логика. Един огромен пример за това е твърдението, че "Денерис просто е забравила за флотилията на Юрон".

 

 

Зрителите, някои от които отчаяно търсеха някой виновен за разочарованието си, взеха това твърдение и го превърнаха в забавен мийм, който определено може да се използва и за някои други неща без логика във филма.

 

 

Вижте и нашата класация с топ 5 неща, които са били забравени от сценаристите в осми сезон, а след това вижте повече във видеото…

 

 

 

1.

 

""

 

2. 

 

""

 

3. 

 

""

 

4. 

 

""

5.

 

""

Източник: Bored Panda
 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции