<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=57184" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Пиян млад мъж случайно си поръча 189 броя пилешки крилца (снимки)

04 Март 2020
0 121

Млад баща случайно поръчал 189 парчета пиле по време на пиянска вечер, пише Daily Mail.

 

Лий Румни, на 29 години от Съндърланд купонясвал с приятели в родния си град, за да отпразнува раждането на сина си Фреди. Партньорката му Хана Едън, 26-годишна, била шокирана, когато отворила вратата на доставчик, носещ 19 кутии пиле на стойност около 207 паунда (около 460 лева).

 

 

Пиян млад мъж случайно си поръча 189 броя пилешки крилца (снимки)

 

 

Хана споделя: „Когато отговорих на вратата, човекът каза, че носи доста неща. Аз започнах да изпадам в паника, мислейки „Надявам се, че е платено“, защото имах само 20 паунда в брой. Освен това трябваше да накарам доставчика да да ми помогне да пренеса всичко в кухнята. Имаше толкова много пиле”.

 

 

Пиян млад мъж случайно си поръча 189 броя пилешки крилца (снимки)

 

 

Младата майка се радвала на „спокойна нощ“ у дома със сина им, но когато Лий се прибрал в 1 часа сутринта от 12-часова алкохолна сесия, той ѝ каза, че е поръчал от “Доминос” и я помолил да изчака да отвори вратата.

 

Когато доставката пристигнала, Хана разбрала, че нейният хубостник случайно е поръчал 19 кутии с храна, включително 15 кутии пилешки крилца, една голяма пица, бисквитки и други.

 

 

Пиян млад мъж случайно си поръча 189 броя пилешки крилца (снимки)

 

 

На следващия ден Лий не можел да си спомни нищо и бил поразен, когато разбрал, че е похарчил близо 200 паунда за храната, която вече е изстинала.

 

Двойката разбрала, че грешката е станала, след като Лий многократно е добавял пилешките крилца в кошницата си, мислейки, че не са се регистрирали преди плащането.

 

Младата майка казва, че никога няма да позволи на гаджето си да поръча отново храна по интернет. А Лий бил принуден да яде студено пиле цели три дни.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции