<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38272" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Пиян мъж кара танк по улиците на Полша (снимки)

17 Юни 2019
0 4441

Пиян мъж кара 36-тонен брониран руски танк по улиците в Пайенчненски окръг в Централна Полша, съобщава RT.

 

 

 

В полицията получили необичаен сигнал късно вечерта – танк T-55 се движел по главната улица в района. Когато пристигнали на място, служителите на реда открили съветската бойна машина, паркирана на централната улица. На мястото на водача седял пиян 49-годишен мъж. Оказало се, че той имал право и документи да кара танка. Той обаче трябвало да го премести от транспортното ремарке, а не го управлява пиян по улиците в града.

 

 

""

 

Нарушението може да струва на мъжа две години зад решетките за шофиране под влияние на алкохол и до осем години затвор за застрашаване на сигурността и обществения ред, въпреки че няма информация за щети от военната техника.

 

 

КОГАТО НЕ МОГАТ ДА КАРАТ ТАНКА, А СА ТРЪГНАЛИ НА ВОЙНА (ВИДЕО)

 

 

Инцидентът предизвика коментари и шеги в социалните мрежи, свързани с „евентуална атака на руския войски“ и препратки към историческото минало.

 

 

АВСТРАЛИЙСКИ СЕНАТОР МИНАВА С ТАНК ВЪРХУ ДОДЖ, ЗА ДА ДОКАЖЕ ЛОШОТО КАЧЕСТВО НА ВНОСНИТЕ КОЛИ

 

 

Той се случва в контекста на изказването на полския президент от преди няколко дни, че Полша е може да бъде приятел с Русия.  „Русия винаги е искала да ни окупира. Това е страна много по-голяма от Полша, с по-голям потенциал от Полша, във всички отношения – с изключение на едно – поляците имат повече смелост, ние сме в състояние да се борим до края, без значение какво ще ни струва“, заяви Дуда. Той припомни събитията в Катин, когато след Втората световна война територията на Полша е била окупирана от СССР.

 

 

Източник: RT

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции