<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42106" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Позволиха ли наистина на лидера на "Боец" да напусне страната за трансплантация на жена му?

06 Ноември 2019
0 713

След като вчера Видинската прокуратура първо забрани, а после позволи на лидера на гражданското сдружение БОЕЦ Георги Георгиев да напуска страната за трансплантация на жена му, късно снощи Георгиев определи като "абсолютна лъжа" новината, че прокуратурата е вдигнала забраната. В публикация във Фейсбук той написа, че му е била връчена втора изрична забрана за напускане на страната, наложена му от окръжният прокурор на Видин, прокурор Ненкова. 

 

 

""

 

 

ПРОКУРАТУРАТА ЗАБРАНИ, А ПОСЛЕ ПОЗВОЛИ НА ЛИДЕРА НА БОЕЦ ДА ЗАМИНЕ В ЧУЖБИНА ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА ЖЕНА МУ

 

 

" Прокуратурата ЛЪЖЕ и заблуждава медиите заради огромната обществена и медийна реакция на репресията и нечовешкият удар, който причиниха на семейството ми. Опитват се да свалят напрежението и да замажат мерзките си действия", твърди още Георгиев. Той твърди, че забраната на прокуратурата е "незаконна" и я окачествява като "опит за убийство". Георгиев публикува и документи. 

 

 

""   ""

 

 

ЕКИП НА КАНАЛ 3 НАПАДНА ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ОТ "БОЕЦ"? (ВИДЕО)

 

 

Вчера говорителят на Видинската окръжна прокуратура Владислав Влашев заяви, че Георгиев ще може безпрепятствено да напусне страната на 11 ноември и да отиде в Гренобъл. Гражданският активист е подсъдим за лека телесна повреда след спречкване с екип на "Канал 3", който го преследваше дни наред, уж за да му вземе интервю.

 

 

Източник: Фейсбук

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции