<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17189" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Политиците, които се изложиха най-много в Брюксел

04 Март 2015
0 5224

 

От 2007г. България е членка на Европейския съюз и се ползва с всички права и закони в общността. Това донесе на страната ни много ползи и бъдещи възможности за просперитет. С падането на границите за българите паднаха и много издънки в европейската столица Брюксел. Не ни беше достатъчно, че се излагаме в нашия парламент,  но отидохме да се покажем и в Европарламента!

 

За да не бъдем голословни, започваме с първите големи, наши изцепки в Брюксел. Един от грандиозните гафове беше отбелязан още преди пет години с изслушването на кандидат-комисар Румяна Желева. Вижте какво се случи!

 

""

 

 

Продължаваме с още един, малък за ПП АТАКА и голям за нас гаф, а именно лошата практика да се усвояват пари за нелепи посещения до Брюксел. Питаме се, колко трябва да тежи едно писмо, за да го пускат в пощенската кутия 20 човека?

 

""

 

 

Някои наши политици не знаят какво да изберат. Дали да останат на жълтите павета, или да събират куфарите и дим да ги няма към Брюксел. Такива тежки мисли терзаеха и Сергей Станишев. Той или не знае какво иска, или още не може да прецени къде ще е по-добре за банковата му сметка!

 

""

 

Златният медал за добре изпълнен план е за Бареков. Той стана евродепутат и сега си е много добре, да му мислят излъганите гласоподаватели. Нека го видим в пълния му блясък.  Николай Бареков хвърля спасителния пояс!

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции