<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=83664" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ТОП попилява...

Политици в махленска разправия (видео)

11 Февруари 2021
0 8963

В студиото на „Референдум“ по БНТ гостуваха лидери на партии и формации, които да си кажем честно са обединени единствено от това, че са на ръба на 4% бариера. Явно редакторите на предаването си оставят големите играчи за по-нататък.

Това не попречи на гостуващите представители на ВМРО, НФСБ, „Воля“, „Да, България“ и „Изправи се! Мутри, вън!“ да си спретнат един крайно непродуктивен маратон по лаладжалъци.

Веселин Марешки, разбира се, като тънък естет и деликатен джентълмен заложи на нападки, обиди и откровена подигравка с личния живот на някои от присъстващите.

Разбираме, че много му се иска да влезе пак в Парламента (даже май му е крайно необходимо) и тази перспектива изглежда все по-невероятна, но да нападнеш и унижиш жена, защото не е създала семейство е не само гнусно, но и тактическа грешка в цялостната стратегия за спечелването на електорално доверие. Българите може да са всякакви, но няма как да одобряват подобно поведение.

Дано политиците изгледат нашето видео, в което събрахме букет от това, което излъчват като хора и професионалисти, и дано си направят сметката как изглеждат отстрани.

А малко смирение от страна на успелите да създадат семейство няма да е излишно, защото нали знаете – Господ дава, Господ взима!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции