<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=31638" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скъпи прияте...

Полицай обижда малки футболисти (видео)

29 Август 2018
0 53944

Служител на Районното управление на полицията във Велико Търново псува и обижда грозно юноши от два футболни отбора- ФК „Етър“ и „Локомотив“ (Дряново), показва видеоклип, който взриви социалните мрежи. Скандалното видео е публикувано с гневен пост от Марио Дулев преди 6 часа и вече има 553 споделяния над 80 коментара.

 

Инцидентът се случва преди няколко дни в квартира във Велико Търново. Полицейски екип пристига в квартирата, която обитават двама футболисти, родом от Белене от юношеската школа на ФК „Етър“ и „Локомотив“ (Дряново), и в която очевидно е имало купон, който е обезпокоил съседите.

 

Видеоклипът показва как единият от униформените е особено агресивен и рита, псува, и обижда с грозни думи непълнолетните. Марио Дулев обаче твърди в поста си във Фейбук, че младите футболисти са били и удряни.
Клипчето е съпроводено от гневен коментар на Дулев, който разсъждава така ли трябва да се държи един блюстител на реда с подрастващите и какъв пример им дава с мутренското си поведение.

 

По информация на Таймс. бг., арогантният полицай е Цветомир Цонев от Горна Оряховица, който е служител на РУ – Велико Търново.

 

Във въпросната вечер в квартирата са били четирима подрастващи футболисти- 17-годишният халф на „Етър“ Емил Георгиев, който е един от наемателите, младият вратар на виолетовите Иван Георгиев, 16-годишният Анжело Глузов, който играе като нападател в юношеския отбор на „Локо“- Дряново и също е от Белене, и 17-годишният Валери Радославов, който играе като защитник с мъжкия отбор на „Етър“, научи още наш екип.

 

„По случая е назначена дисциплинарна проверка“, съобщи Христо Христов – заместник -директор на ОДМВР в старата столица. „Ще бъдат разпитани всички лица, присъствали на полицейската проверка в жилището и самите полицаи.“

 

Източник: Тimes.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции