<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40945" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Грета Тунбер...

Полицай спря гимназист на пътя и му показа как да си завърже вратовръзката (видео)

25 Септември 2019
0 5796

17-годишният Джейк Делео от гимназията в Парк Сити, щата Юта, бързал за своя бал. Бил изгледал много видеоклипове в YouTube как да завърже правилно своята вратовръзка към костюма преди да се срещне с приятелите си за снимки, но не успял да се справи. Майка му също се опитала да помогне, но и тя без успех, пише CNN.

 

 

""

 

 

Тъй като времето напредвало, а Джейк вече много закъснявал, всички скочили в колата и потеглили към тържеството. Майката шофирала автомобила, когато видяла мигащите светлини на полицейска кола зад себе си. Жената веднага отбила встрани на пътя. Служителят на полицията в Парк Сити Майк Карило попитал майката защо толкова много бързат, а Джейк от своя страна се обърнал към униформения с въпроса: "А вие можете ли да вързвате вратовръзка?"

 

 

Полицаят Карило накарал Джейк да слезе от колата, за да му покаже как се прави "сложният" възел. "Не всеки ден полицейски служител вързва вратовръзката ти, Джейк", се чува гласът на майката във видеото.

 

 

""

 

Когато полицаят завързал вратовръзката, Джейк благодарил и попитал униформеният дали може да го прегърне. Майката на Джейк пък публикува видеото с милия жест и коментира: „Този полицай спаси нашия стресиращ и напрегнат ден по необичаен начин".

 

 

Видеото не остана незабелязано от полицейското управление, което също сподели кадрите на страницата си във Facebook. „Полицаи като Майк Карило от полицията в Парк Сити са добър пример за офицери, които тихо и без излишна показност вършат добри дела“, се казва в публикацията им.

 

 

 

Източник: CNN

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции