<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=22690" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Деца виждат ф...

Полицията щурмува камиона на ужаса в Ница (ВИДЕО)

15 Юли 2016
0 27306

В социалните мрежи вече плъзнаха ексклузивни клипове, на които се вижда как полицията атакува камиона, предизвикал ужасяващата смърт на над 80 души в Ница, Франция.

 

В Daily Mail се появи информация, цитирана от Actualno.com, че терористът е дошъл девет часа преди извършването на самата атака. Той е паркирал в близост до крайбрежната алея и е изчаквал удобен момент, за да извърши кървавото си деяние. По неофициална информация полицаи дори са направили проверка, но атентаторът е заявил, че кара сладолед и затова силите на реда не са го накарали да се премести. Смята се, че терористът е взел камиона под наем няколко дни по-рано.
 

БЪЛГАРИ ОЧЕВИДЦИ РАЗКАЗВАТ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ В НИЦА

 

 

Междувременно стана ясно името на атентатора. Той се казва Мохамед Лауеж Булел, излезе и негова снимка.

 

""

 

По информация от полицейски източници авторът на атаките в Ница е бил осъден заради проява на насилие. Атентаторът е имал и други срещи с френското правосъдие – по дела от общ характер. По свидетелски показания терористът е карал на зиг-заг, за да уцели колкото се може повече хора и е крещял "Аллах Акбар". Той е бил застрелян от френски полицай, като по непотвърдена информация полицаят, който е успял да убие нападателя, е жена.

 

Продължават да излизат подробности и относно самоличността на терориста. Булел е бил в депресия заради развод и проблеми с парите, съобщи телевизионният канал BFM TV като се позова на негови съседи. Съседите са разказали, че мъжът има три деца и не е бил религиозен. Не са виждали и да се моли. Друг телевизионен канал – iTele, съобщи, че мъжът не е имал френско гражданство, а само тунизийско, пишат още колегите от Actualno.com.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции