<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=54615" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Посветиха вечерта на “Грами”-тата на Коби Брайънт, певицата Били Айлиш обра наградите

27 Януари 2020
0 875

18-годишната поп певица Били Айлиш спечели най-голямо принзнание и овации по време на раздаването на тазгодишните награди “Грами” в неделя вечер, съобщава The Guardian. Тя беше отличена в цели 5 категории, сред които за най-добър нов изпълнител, за албум на годината, като и песен на годината за Bad Guy.

 

 

 

 

Церемонията по раздаването на наградите премина с чувства на тъга от загубата на световната баскетболна легенда Коби Брайънт. Повече за причината довела до злощастния инцидент, при който загинаха легендарният баскетболист, една от дъщерите му и всички останали на борда на катастрофиралия хеликоптер, може да прочетете в следващия линк:

 

 

УСТАНОВИ СЕ ПРИЧИНАТА ЗА КАТАСТРОФАТА НА ХЕЛИКОПТЕРА НА КОБИ БРАЙЪНТ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

Няколко часа преди шоуто да се проведе в “Стейпъл сентър”, залата в която Брайънт играе за “Лос Анджелис Лейкърс” по време на цялата си кариера, стана ясно, че той и 13-годишната му дъщеря Джиана са загинали при трагичен инцидент с частния му хеликоптер.

 

 

БАСКЕТБОЛНАТА ЛЕГЕНДА КОБИ БРАЙЪНТ ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА С ХЕЛИКОПТЕР

 

 

Звездите се обединиха над това, че посвещават вечерта в почит на знаменития баскетболист и изълниха песните си в негова чест.

 

 

Посветиха вечерта на &#8220;Грами&#8221;-тата на Коби Брайънт, певицата Били Айлиш обра наградите

 

 

“Стоим безмълвни в залата, която Коби Брайънт направи толкова значима и сме истински съкрушени”, каза певицата Алиша Кийс.  

 

 

На церемонията рапърът Лил Нас Екс спечели две награди за популярната песен “Old Town Road”, в която партнира с Били Рей Сайръс.

 

 

Деми Ловато се завърна на сцената за първи път след сериозния проблем със зависимости, който претърпя и дългото време на хоспитализация.

 

 

Посветиха вечерта на &#8220;Грами&#8221;-тата на Коби Брайънт, певицата Били Айлиш обра наградите

 

 

Братята Джонас също се завърнаха триумфално на сцената, облечени в изключителни косюми в черно и златно, а певицата Ариана Гранде изпълни песента “7 Rings” и въпреки че беше номинирана в няколко категории, остана без награда.

 

 

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции