<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23089" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Луди глави се...

Предложение за брак на почетна стълбичка на Олимпиадата в Рио (ВИДЕО)

16 Август 2016
0 12691

За китайската състезателка по скокове във вода Дзъ Хъ може да се каже наистина, че олимпийските игри са променили живота ѝ. Веднага след като беше окичена със сребърен медал в скоковете от 3-метров трамплин, тя получи предложение за брак от дългогодишния си приятел, съчетано с пръстен.

 

ОТКРАДНАХА ЧАСОВНИКА НА МИНИСТЪРА НА СПОРТА В РИО

 

24-годишната Дзъ Хъ завърши след сънародничката си Тинмао Шъ, а приятелят ѝ Цин Кай, също състезател по скокове във вода, направи своята крачка с отварянето на кутийка с пръстен.

 

БАБА И ДЯДО ГЛЕДАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАК ВНУКЪТ ИМ ПЕЧЕЛИ ЗЛАТЕН МЕДАЛ В РИО

 

"Ние сме гаджета от шест години. Не очаквах, че той ще ми направи предложение точно днес, точно сега. А и не очаквах да се омъжа толкова рано. Цин ми каза много неща там на подиума, но това, което ме докосна е, че иска да прекара остатъка от живота си с този човек", заяви щастливата състезателка.

 

След като Цин Кай я попита и тя отговори положително, на таблото на басейна се появи огромен надпис "Тя каза ДА". Последва поздрав и от съотборничките ѝ, а Тинмао Шъ потвърди, че връзката им е от шест години и изпълнена с много любов и страст.

 

Двойката започва съвместния си живот с осем златни олимпийски медала, като Цин Кай е спечелил пет от тях.

 

Иначе световната шампионка Тинмао Шъ спечели титлата в Рио с убедителните с 406.05 точки на финала. За нея това беше второ злато от олимпиадата след синхронните скокове от триметров трамплин. Дзъ Хъ остана с 387.90 точки.

 

Източник: Dnevnik.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции