<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70700" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Откараха в бо...

Провокатори нападнаха журналисти и граждани по време на конференцията на ГЕРБ (видео)

05 Август 2020
0 4366

Мащабната среща на партия ГЕРБ в „София Тех Парк“ събра хиляди членове и привърженици от цялата страна. Сред тях, оказа се, имаше и младежи с доста провокативно поведение.

Журналистът от „Свободна Европа“ Паолина Паунова беше нападната неколкократно, а телефонът й беше изхвърлян от маскирани мъже с шапки и спортен вид. Друг журналист на свободна практика – Миролюба Бенатова, също не успя да избегне агресията.

По-смущаващи от провокаторите обаче се оказаха хора, представящи се като охрана на събитието. Един от тях, който анонсира себе си и като журналист в гръцка медия, си позволи да нарече Паунова „дебела и ниска“, а с грубото си отношение успя да попадне и пред нашата камера по време на живата връзка, която имахте възможност да проследите на нашата Facebook страница.

Провокации не липсваха и към обикновени граждани – вероятно същият младеж, който изтръгна телефона на Паолина Паунова, по-късно беше уловен от камери на bTV да ма;ага с юмруци друг човек на събитието.

Премиерът Бойко Борисов обяви от трибуната, че „много обича народа“ – дали обаче охранителите на събитието обичат неудобните журналисти, можете да прецените сами.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • shadow

    09 Август 2020

    да ева и анаболните борсуци дето се правят на женчовци и нападат жени криейки се зад маски. само макаров ги оправя тия плазмодии

Реакции