<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39442" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Малки козлет...

Проговори Джени Суши: Само времето ще покаже дали Кубрат съжалява (видео)

27 Юли 2019
0 15829

Репортерката Джени Суши стана изключително популярна в България и САЩ, след като боксьорът ни Кубрат Пулев я целуна през март месец след мача си с Богдан Дину. Кобрата бе с временно отнет лиценз, плати глоба и мина през курс за сексуално обучение.

 

ДЖЕНИ СУШИ ПОКАЗА ЧАТОВЕ, В КОИТО АНДРЕА Я ОБИЖДА (СНИМКИ И ВИДЕО)

 

Случаят нашумя много и повдигна редица въпроси за отношението към жените, феминизма и т.н. Ето какво споделя Суши в интервю, публикувано от Sportal.bg.

 

– Г-це Суши, на последното заседание на калифорнийската комисия Кубрат Пулев на няколко пъти каза, че съжалява. Приемате ли извинението и смятате ли, че той е откровен?

 

– На първото заседание, което беше през май, Кубрат се държеше по-различно. Беше с голям антураж. Приятелката му беше там. Имаше адвокати. Мислех, че на първото заседание ще се извини за това, че ме хвана за лицето и ме целуна. Но това не стана. Беше с неговия преводач и продължи да лъже комисията. Обясняваше как съм танцувала в скут и как съм се забавлявала. Още повече лъжи. Той беше наказан, назначиха му курсове за сексуално посегателство и трябваше да плати глоба. На второто заседание беше тотално различен. Изглеждаше, че наистина съжалява за станалото. Но в същото време лобираше да си върне лиценза. Само времето ще покаже дали реално съжалява за стореното.

 

МИРАНДА OТ "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ" ЩЕ УЧИ КОБРАТА НА СЕКСУАЛНО ВЪЗДЪРЖАНИЕ (ВИДЕО)

 

– Доволна ли сте от решенията на комисията? Първо за наказанието на Кубрат, а след това за неговото отменяне?

 

– Пулев беше наказан за шест месеца, но след това го възстановиха. Реално санкцията бе четири месеца. Заради нея пропусна възможен мач с Антъни Джошуа. В началото мислех, че трябваше да изтърпи всичките шест месеца, но той достатъчно дълго беше наказан. Премина курсовете. Плати глобата и се извини. Доволна съм. Казах го и на второто заседание, изглежда, че е променен. Надявам се да не чувам повече лъжи от него и хората му в социалните мрежи.

 

– Всички видяхме инцидента на вашето видео. Какво мина през главата ви, когато Кубрат ви целуна и какво се случи след това?

 

– Зададох му няколко бързи въпроса преди това. Бях шокирана и изненадана. Той хвана лицето и ме целуна. После, когато си тръгвах, ме хвана за дупето. С неговите приятели започнаха да се смеят, което беше много срамно и унизително за мен. Директно напуснах палатката.

 

– Ако вашият редактор ви изпрати да отразявате галавечер с участието на Кубрат Пулев, ще вземете ли ново интервю от него?

 

– Емоциите все още са доста големи. Преминах през доста неща. Най-вече заради това, което Кубрат каза в социалните мрежи и как се показа като жертва. Неговите фенове ме нападнаха. Затова си мисля, че ако отида на негов мач, вероятно ще се започне отново. Май ще пропусна тази възможност.

 

 

Цялото интервю четете на Sportal.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции