<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42881" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Продават хляб с 336 скакалци

30 Ноември 2019
0 1582

Хляб с 336 скакалци в състава пуснаха в продажба във Великобритания. Тестеният продукт е на търговската марка "Робъртс крънчи крикетс лоуф", пише в. "Метро".

 

 

ПИЦАТА НА БЪДЕЩЕТО: С ТЕСТО ОТ ЩУРЦИ, СИРЕНЕ ОТ БАДЕМИ И ЗЕХТИН ОТ ВОДОРАСЛИ

 

 

""

 

Използват се изсушени и смлени на брашно скакалци. Суровината се смесва с пшенично брашно и зърна, след което се изпича. Получава се вкусен хляб, съдържащ повече протеини от традиционния. Скорошни изследвания доказаха, че скакалците съдържат пет пъти повече антиоксиданти, в сравнение с портокаловия сок. 

 

 

ВЛОГЪР УМРЯ НА ЖИВО В МРЕЖАТА, СЛЕД КАТО ЯДЕ ОТРОВНИ НАСЕКОМИ И ГУЩЕРИ (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Те са полезни и за стомашночревния тракт, тъй като съдържат големи количества на фибри от хитин. Те повишават нивата на метаболитните ензими в червата. Специалисти отчитат, че брашното и хлябът от скакалци са с отлични вкусови качества.

 

 

""

 

 

ШЕФОВЕ НАКАРАХА СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ ДА ПИЯТ УРИНА И ДА ЯДАТ ХЛЕБАРКИ (СНИМКИ)

 

 

„Освен че са екологични, насекомите са доста вкусни и не трябва да се пренебрегват като чудесна съставка“, казва Алисън Ордонез, ръководител на иновациите в пекарната. Храненето с насекоми или ентомофагия е често срещано по света. ООН изчисли миналата година, че най-малко два милиарда души ядат насекоми като повече от 1900 вида се използват за храна.

 

 

Източник: Метро

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции