<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=71950" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Протестиращи...

Протестиращи отговориха на “изроди” с цветя пред областната управа и поискаха оставката на Илиан Тодоров (видео)

24 Август 2020
0 1848

Протестиращи поднесоха цветя пред сградата на областната управа на София с искане за среща с Илиан Тодоров след изказването му, че “протестиращите са “изроди и алкохолизирана тълпа” по повод блокадата на кръстовището при Румънското посолство на 18 август.

Демонстрантите поднесоха цветя пред сградата в знак на помирение, но и като ироничен жест към областния управител на когото те поискаха оставката. Сред присъстващите бяха и представители на сдружение “Боец”.

Протестиращи отговориха на &#8220;изроди&#8221; с цветя пред областната управа и поискаха оставката на Илиан Тодоров (видео)

Припомняме, че в края на миналата седмица Илиан Тодоров написа във Facebook, че “развилняла се алкохолизирана тълпа се опита да линчува една майка и двете ѝ деца, и донякъде успя. “Умни” и “красиви” хора раздаваха умни и красиви ритници. После крещяха и обиждаха . Те били носители на новото в политиката и морала… Злобни и яростни гадове!”.

Областен управител от “Атака” нарече протестиращите “изроди” и “алкохолизирана тълпа”

Това написа Тодоров във Фейсбук по повод конфликта на бул. “Ситняково”, когато шофираща майка с две деца в колата опита да мине през събралите се на блокадата и предизвика реакцията на демонстрантите, довела до счупването на предното стъкло на колата.

Илиан Тодоров е областен управител на София – една от най-висшите длъжности във всеки град, и е избран от квотата на “Атака”, назначен от Министерски съвет. 

Във връзка с изказването му лидерът на “Атака” Волен Сидеров побърза да се разграничи от него като изпрати специално съобщение до медиите. Той дори изненадващо обяви, че Тодоров е част от НФСБ на Валери Симеонов.

Волен Сидеров: Разграничавам се от областния управител на София, той е от НФСБ

Протестиращи отговориха на &#8220;изроди&#8221; с цветя пред областната управа и поискаха оставката на Илиан Тодоров (видео)

Особено интересно е разграничаването на Сидеров от Тодоров, защото двамата имат интересно и бурно общо минало. Именно те бяха в основата на нахлуването на Сидеров в НАТФИЗ преди години.

Вижте яростните действия и изказвания на новия областен управител на София- Илиан Тодоров, през годините

Тогава стана огромен скандал заради агресивните им действия към студентите от академията. В продължение на години двамата бяха най-близки съратници в партията на Сидеров и неведнъж вилняха заедно по улиците на София под различен предтекст.  

Видео: bTV

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции