<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38632" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шофьорка съб...

Пълен обрат по случая с мъжа "мумия", прекарал един месец в бърлога на мечка (видео и снимки)

28 Юни 2019
0 44349

Случаят с мъжа, който изглежда като мумия след нападениe от мечта, претърпя пълен обрат. Оказва се, че „жертвата“ никога не е била нападана от дивото животно, пише Dailymail, които публикуваха и първоначалната информация.

 

 

МЪЖ ИЗГЛЕЖДА КАТО МУМИЯ, СЛЕД КАТО ПРЕКАРАЛ ЕДИН МЕСЕЦ В МЕЧЕШКА БЪРЛОГА В РУСИЯ (ВИДЕО 18+)

 

 

До вчера се твърдеше, че руснакът, представил се като Александър, е прекарал един месец в бърлогата на мечка в област Тува, близо до границата с Монголия. Днес обаче става ясно, че мъжът всъщност се намира в болница в Казахстан и никога не е бил нападан от мечка.

 

 

""

 

 

Видео и снимки в няколко руски медии показаха ужасяващия външен вид на „оцелелия“, за когото се твърдеше, че е със счупен гръбнак след атака на мечка.

 

Днес московската информационна агенция EADaily, предложи парична награда за всеки, който може да идентифицира човека, познат към момента само като Александър, след като болницата в Тува, където се съобщаваше, че се намира мъжът, отрече да имат такъв пациент.

 

 

""

 

 

В същото време в някои медии се появи информация, че видеоклипът е на човек от Казахстан, не от Русия. Женските гласове, които се чуват на заден план във видеото, са разпознати като казахски език.

 

 

""

 

 

Социална група, която издирва изгубени хора в Казахстан, твърди, че човекът от записа е приет в болница в град Актобе. Разстоянието между Тува и Актобе е над 2500 километра.

 

Групата проверява дали човекът във видеото всъщност не е изчезнал мъж, който се издирва. Групата твърди, че мъжът не е бил нападнат от мечка, а е болен и лекарите в Казахстан го лекуват. 

 

Каква е причината за неговото състояние и външен вид не е ясно. Източник от болницата в Актобе е потвърдил, че мъжът от видеото е техен пациент, въпреки че към момента официално съобщение от болницата няма.

 

Историята за "мъжа мумия", нападнат от мечка, беше публикуван в няколко големи медии в Русия, включително "Известия", "Вести" и "Московски комсомолец".

 

 

 

Източник: Dailymail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции