<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42578" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Пътник бил принуден да яде само пуканки и чипс при 10-часов полет

21 Ноември 2019
0 1533

Младоженец, който се връщал от медения си месец, остана гладен и разочарован, след като TUI airlines не успя да му осигури безглутенова храна за 10-часовия полет до вкъщи, пише Индипендънт.

 

Джеймс Хоу платил премиум места и предварително резервирани специални ястия, тъй като страда от цьолиакия, което означава, че не може да преработва глутен. На 39-годишния мъж от Уотфорд обаче му бяха дадени само пуканки и чипс, за да оцелее по време на дългия полет от Канкун, Мексико до летището в Гетуик на 18 октомври.

 

„Благодаря на TUI – това беше опцията за безглутеново хранене, предоставена в премиум полет на път за дома от Мексико“, написа той във Фейсбук заедно с негова снимка, на която държи пакет пуканки.

 

„Пуканки и чипсове за полет от 10+ часа. Приказен начин да завършим нашия прекрасен меден месец."

 

 

Хоу каза пред MailOnline, че предварително е резервирал безглутенова храна, когато е купувал полетите през юли. На излитане всичко вървяло гладко, но изглежда, че екипажът на връщане не е имал данни за заявката му и не е носел достатъчно подходящи специални ястия на борда.

 

Говорител на TUI каза пред Индипендънт: „Много съжаляваме, когато чухме за преживяването г-н Хоу по време на пътуването му от Канкун. Свързахме се директно с клиента, за да се извиним и предложим жест на добра воля.“

 

Източник: Индипендънт

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции