<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29144" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Любопитни ка...

Рекетьори в НАП 3 – Според НАП скандалните ни разкрития за рекет не са практика, а изключение

13 Март 2018
0 61381

Скъпи приятели, разказахме ви за схема за изнудване на бизнеса, в която са замесени бивши и сегашни служители на НАП. Пред камерата ни застана Хюсеин Колаксъзов, който има малка фирма. Той е рекетиран в продължение на месеци, след ревизия на НАП.

 

Сметките и транспортът му са запорирани от главния публичен изпълнител в НАП Стефан Лозанов. В продължение на месеци той постоянно го рекетира. Дори му дава банкова сметка, в която да се превеждат част от парите.

 

РЕКЕТЬОРИ В НАП 2 – "ТЕ ИМАТ 180… ИМАТ ДДС ЗА ПЕРИОДА. 10% СА ЗА НАС. АКО ЩЕШ!" (СКРИТА КАМЕРА)

 

Заснехме скандалните им откровения и схеми със скрита камера. След излъчване на репортажите от НАП пожелаха да коментират случилото се.

 

Боби Ваклинов се срещна с Росен Бъчваров, говорител на НАП.

 

Той заяви, че категорично не приема подобни корупционни практики и НАП съдействат на органите на прокуратурата да си свършат работата.

 

"До момента се вижда и от всички доказателства, който са събрани, че тук е системен проблем, при който някой организирано да се конструира ревизия, въз основа, на която някой да рекетира представител на фирма. Няма такива данни. Тук става дума за организация при която един служител на НАП очевидно върши безобразия", каза г-н Бъчваров и допълни, че данните, който имат до момента и вътрешното разследване не сочи, че става дума за схема,  а за чист рекет.

 

Също така стана ясно, че Стефан Лозанов е уволнен и срещу него има повдигнато обвинение. 

 

СЛУЖИТЕЛИ НА НАП РЕКЕТИРАТ ТЪРГОВЦИ С БЕЗМИЛОСТНИ СХЕМИ

 

Скъпи приятели, ако сте били в ситуация близка до тази, не се колебайте да ни потърсите.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции