<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=87788" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Даниел Митов:...

Реплика на Борисов от болницата скара Корнелия Нинова и Сергей Станишев (видео)

20 Април 2021
0 4608

Реплика на премиера в оставка Бойко Борисов от болницата стана причина за задочна размяна на гневни коментари в мрежата между лидера на БСП Корнелия Нинова и председателят на европейските социалисти Сергей Станишев, предаде Дневник.

В онлайн включване от болницата, където е опериран заради скъсан менискус, Борисов обясни, че няма да иде в Народното събрание и допълни: “Казвах още на Станишев – спри ги тея Мая и Корнелия, излез ти. Истерични, злобни жени”.

Реплика на Борисов от болницата скара Корнелия Нинова и Сергей Станишев (видео)

Бойко Борисов подреди кабинет с 8 нови министри на живо от болницата (видео)

Малко след изказването на лидера на ГЕРБ Корнелия Нинова коментира, че той е искал от Сергей Станишев да я махне. “Чухте ли Борисов? От дума на дума си дойдохме на думата. Той проговори за задкулисието, което сам създаде. Какви ли разкрития ще направи още? Миналата седмица започна поименно да изрежда хора от всички партии, на които е помагал. Интересно срещу какво. А днес призна, че разговарял със Сергей Станишев да ме махне. Представяте ли си – лидерът на управляващата партия казва на лидера на опозицията да отстрани неудобните му хора. Видя се, че съм била права за подводниците му в БСП и целта на вътрешната опозиция”, обяви Нинова във фейсбук.

По-късно президентът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев отговори във фейсбук, че днес е станало очевидно, че разгромът на левицата на парламентарните избори ще бъде оправдаван чрез груби лъжи и манипулации. Според него чрез фейсбук постове на партийния лидер се прави ляв опит за политическо шоу.

Реплика на Борисов от болницата скара Корнелия Нинова и Сергей Станишев (видео)
Снимка: БулФото

“Според Нинова, Борисов “ме е молел да я махна”. Задкулисно – от парламентарната трибуна. Е, не го послушах и днес тя е председател на БСП. И я моля да отговори на няколко въпроса, които вълнуват хората в партията. Защо жертва Радев в услуга на Борисов и ДПС? А БСП трябваше да плати тази скъпа цена на изборите? Какво налага превръщането на БСП от голяма, демократична и сложна партия в средна, опростена, лидерска формация? Как като единствена опозиция губиш поредните избори и отблъскваш половин милион избиратели?”, обяви Станишев във фейсбук. Той критикува Нинова и я обвини в липса на здрав разум, че напада партиите на протеста, а иска да се покаже като участник в него.

Източник: Дневник

Видео: FB/Бойко Борисов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции