<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23998" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Реформатори удрят рамо на ГЕРБ за балотажа

07 Ноември 2016
0 21887

ГЕРБ ще получи подкрепата на част от Реформаторския блок на балотажа. След срещата днес между Цецка Цачева и лидера на СДС Божидар Лукарски стана ясно, че лидерите на РБ, без Радан Кънев, ще призоват симпатизантите си в неделя да подкрепят кандидата на ГЕРБ. 

 

Цачева пък каза, че е готова да внесе дори изменение на конституцията – за съдебната реформа например. Що се отнася до квадратчето "Не подкрепям никого", кандидатът на ГЕРБ призова младите хора да не го използват, а да гласуват. "Приятели, изборът е съдбоносен! На карта е заложено бъдещето на България! Ще дам всичко от себе си – заради вас!", обяви тя.

 

В същото време премиерът Борисов обяви, че всички противници на тоталитарното комунистическо ляво трябва да подкрепят ГЕРБ.

 

ИЗБОРИТЕ СЪСИПАХА МЪЖКОТО ПРИЯТЕЛСТВО НА МОСКОВ И БОРИСОВ

 

"Наши естествени поддръжници са всички противници на тоталитарното комунистическо ляво, което продължава да се преражда в задкулисните олигархични кръгове, дърпащи конците и на настоящия ляв кандидат. Възможностите са само две: да позволим България да се върне в мрачното минало на идеологическите лъжи и подчинението на чужди интереси или с гласовете си да направим така, че тя да остане там, където е нейното достойно място – сред свободните европейски народи", написа в профила си във фейсбук Бойко Борисов.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции