<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28248" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Росен Ангелов работел нелегално на няколко места, за връзката му с Кети знаела и дъщерята й

08 Януари 2018
0 9000

Работодателят на обвинения за шесторно убийство Росен Ангелов го описа като затворен, интелигентен и сприхав. Правил 20 км планински преходи, за да стигне до работа. "В шок съм. Още не мога да проумея какво се случва", каза пред bTV Драгомир, началникът на Ангелов.

 

 

За последно го видял на 1 януари. "Дойде да ме види за малко на 1 януари, нищо не ми сподели, пихме по една бира, стана и си тръгна. Каза, че брат му е починал и отиде на погребение. Разбрах, че не е починал брат му. Нормален си беше, както всеки ден. С Кети се запознали на спирка в Нова Искър. Любовта им продължи до ноември.

 

След раздялата стана съвсем различен човек, не говори, стана сприхав. Много я обичаше, само за нея говори. Според мен е способен да убие шестима души. Обяснява ми ония ден как се е укривал в горите, беше набит, здрав трениран, много издръжлив и отличен стрелец, каза още Драгомир. Драгомир е човекът, който завел полицията до мястото на престъплението.

 

Росен Ангелов, убил шестима души и куче в Нови Искър, е работил нелегално на няколко места, докато е бил издирван, за да влезе в затвора заради блудство с малолетна. Той е бил общ работник на строежи, препитавал се и като заварчик. За да си набави пари, връщал старо желязо и други суровини като хартия и пластмаса.

 

Ангелов се запознал с убитата от него Кети Кюхова заради друга работа. Мъжът почнал да й помага в чистенето на къщи преди около 6 месеца. Двамата започнали и връзка, въпреки че Кюхова живеела на семейни начала с друга от жертвите на Ангелов – Неделчо Юнаков. Смята се, че има мотив на ревност за шесторното убийство. Има данни и че за да си осигури прехраната, Ангелов е крадял от вили в района на Луково, където се е заселил. Именно в една такава постройка мъжът бе открит самоубил се.

 

Източник: 24chasa.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции