<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88087" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Байдън към Ер...

Руди Джулиани и “ципът му” получиха “Златна Малинка” за участието си в “Борат 2”

24 Април 2021
0 1344

Бившият кмет на Ню Йорк и адвокат на Доналд Тръмп Руди Джулиани се сдоби с антинаградата за филмово изкуство “Златна малинка” 2020 заради похотливата сцена в “Борат 2”, в която си партнира с Мария Бакалова, пише Булевард България

Българската актриса също бе споменавана в номинацията за “Най-лоша екранна комбинация” с Джулиани, но журито на “Малинките” спести този “трофей” на Бакалова. 

Руди Джулиани и &#8220;ципът му&#8221; получиха &#8220;Златна Малинка&#8221; за участието си в &#8220;Борат 2&#8221;

“Незабравимата (и необяснима) роля на Руди Джулиани като самия себе си с ръце в гащите в “Борат 2″ му донесе две награди – както за най-лош актьор в поддържаща роля, така и за най-лоша екранна комбинация (заедно с ципа на панталоните му)”, съобщават авторите на ироничната класация. 

Мария Бакалова стана първата българска актриса, номинирана за “Оскар” (видео)

По традиция “Малинките” се раздават малко преди церемонията по връчване на наградите “Оскар” на Американската филмова академия. “Борат 2” е номиниран в няколко категории, включително за най-добра поддържаща женска роля на Мария Бакалова. 

Сцената й с Руди Джулиани се превърна в истински политически скандал след премиерата на филма на Саша Барън Коен. 

В нея българката се представя за журналистка от консервативна телевизия и убеждава Джулиани да й даде интервю в хотел в Ню Йорк. 76-годишният политик се съгласява на предложението ѝ да се оттеглят за питиета в хотелската й стая (пълна със скрити камери). Джулиани сяда на леглото и казва на момичето “Може да ми дадеш телефона и адреса си”, докато я потупва по кръста. Снимки от филма показват как актрисата се опитва да свали микрофона му, след което Джулиани ляга върху леглото и пъха ръка в панталоните си. 

Руди Джулиани и &#8220;ципът му&#8221; получиха &#8220;Златна Малинка&#8221; за участието си в &#8220;Борат 2&#8221;

Републиканецът по-късно обяви, че нямал намерение да се държи неприлично пред младата жена, а само искал да загащи ризата в панталоните си. В момента, в който той посяга към слабините си, героят на Саша Барън Коен нахлува в хотелската стая и вдига скандал на Джулиани. 

Адвокатът на Тръмп бе забъркан в скандал с българката Мария Бакалова в сцена от новия “Борат”

Сред останалите “победители” в годишната класация са филмът “Music” – най-лоша режисура за певицата Sia, както и за най-слаби актриси в главна и поддържаща роля  (Кейт Хъдсън и Мади Зиглър). 

Източник: Булевард България

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции