<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76579" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Цв. Цветанов: ...

Руски ютюбър запали нарочно “Mercedes AMG” за $160 000 и натрупа над 10 милиона гледания (видео)

27 Октомври 2020
0 26611

Ютюбър от Русия с милиони последователи в мрежата скандализира феновете си като изгори луксозен Mercedes AMG GT за 160 000 долара насред нищото, докато невъзмутимо дъвчеше печена наденичка, пише LadBible.

Миша ЛИТВИН заснел видеото, в което главен герой е самият той или може би автомобилът, който изчезна за броени минути в черни кълба дим, след като младежът изля повече от дузина туби с бензин, за да даде нужното гориво на зрелищната и никому ненужна каскада.

Руски ютюбър запали нарочно &#8220;Mercedes AMG&#8221; за $160 000 и натрупа над 10 милиона гледания (видео)

В края на обилното обливане на колата Миша дори капва малко от бензина върху портативната скара, на която впоследствие ще прегори наденичката си – жест, който иде да рече, че работата е тежка и е нужно похапване. Приклекнал до нея той щраква запалката си “Зипо” и я хвърля назад в тревата по посока на колата, която предварително е спрял на доволно безопасно разстояние от мястото си. Но не щеш ли огнивото не сработва.

Тогава на младият инфлуенсър му се налага да стане и да пробва пак и пак, като на няколко пъти пламъкът на запалката гасне при тупването си в мократа от бензина трева.

Руски ютюбър запали нарочно &#8220;Mercedes AMG&#8221; за $160 000 и натрупа над 10 милиона гледания (видео)

В разгара на съспенса Миша решава да смени тактиката като поднася леко огънчето на запалката и лекичко я пуска в тревата. Само за секунди тревата пламва и огънят пропълзява по накиснатата с бензина пътека до “Мерцедеса”-а и той пламва отведнъж.

Руски ютюбър запали нарочно &#8220;Mercedes AMG&#8221; за $160 000 и натрупа над 10 милиона гледания (видео)

Края на видеото е също толкова помпозно, колкото и кулминацията с пожара. Миша се качва в старичък “Запорожец”, който обаче не запалва и се налага да извика “верни другари” да го бутнат, за да напусне ливадата с догарящия “Мерцедес”.

Видеото, качено в YouTube на 24 октомври до момента има над 10 милиона гледания и повече от милион харесвания. Въпреки че социалната медия се отплаща на авторите при такава рекордна гледаемост, сумата едва ли ще стигне за нов Mercedes AMG GT. Пък знае ли човек какво точно се цели с подобна инвестиция?!

Източник: LadBible

Видео: YouTube/40kDown

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции