<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42463" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Руснакът с най-големите бицепси махна опасното вещество, ижектирано в ръцете му (снимки)

18 Ноември 2019
0 27594

Руснакът с най-големите бицепци, 23-годишният MMA боец Кирил Терешин, известен като "Руки Базуки" се е подложил на операция за премахване на 3 литра от опасното желеобразно вещество в ръцете си.

 

 

""

 

 

РУСНАКЪТ С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БИЦЕПСИ БЕШЕ НОКАУТИРАН ЗА ПО-МАЛКО ОТ ТРИ МИНУТИ (ВИДЕО)

 

Младият бодилидър стана известен след като инжектира вредното вещество синтетол в ръцете си, въпреки изричните предупреждения на лекарите, че това е опасно за неговото здраве и може да доведе до ампутация и дори смърт, пише LADbible.

 

 

""

 

 

РУСНАКЪТ С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БИЦЕПСИ, КОЙТО СТАНА ЗА СМЯХ В МРЕЖАТА, ТРЕНИРА ЗА НОВА БИТКА (ВИДЕО)

 

 

Миналата седмица Руки Базуки публикува видео, в което се вижда как тренира за следващата си MMA битка, след като в предишната беше нокаутиран за по-малко от 3 минути и стана за смях пред целия свят.  

 

 

""

 

 

Неочакваното решение за операцията идва след призива на 32-годишния модел Лана Мамаева, която води благотворителна кампания в подкрепа на жертвите на пластичната хирургия. Рускинята пусна видео, в което тя нарича бицепсите на Терешин "ужасни" и несaръзмерни спрямо тялото му. Тя събрала пари за операцията му и била до него по време на процедурата. 

 

 

""

 

 

„Желеобразният вазелин изпълва мускулите, подкожните тъкани и самата кожа. Всичко това трябва да бъде премахнато като се запазят вените, нервите и другите функции на крайника", обясни д-р Мелников от Университетската болница в Москва. Синтетолът не е предназначен за инжектиране, а само за външно приложение. Кирил Терешин обаче е инжектирал три литра от опасното вещество във всяка ръка, а напомпаните мускулни тъкани блокират протока на кръв.

 

 

""

 

 

"Тъкантта беше започнала да умира. Той имаше висока температура, силна болка и слабост в крайниците. Вредният ефект засегна цялото му цяло и всички органи. Трябваше незабавно да премахнем всичко това", обясни още докторът.

 

 

Източник: LADbible

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции