<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38914" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Емил Кошлуко...

Ръководителят на курса за сексуален тормоз: Кубрат Пулев е променен човек (видео)

08 Юли 2019
0 13525

Боксьорът ни Кубрат Пулев получи положителни оценки за промяната, настъпила у него след злощастната целувка с репортерката Джени Суши.

 

 

ДЖЕНИ СУШИ ПОКАЗА ЧАТОВЕ, В КОИТО АНДРЕА Я ОБИЖДА (СНИМКИ И ВИДЕО)

 

 

Той сам е потърсил хора от Университета на Лас Вегас и е минал през задължителния курс за справяне със сексуалния тормоз, пише Dir.bg. Това е мярка, наложена му от Калифорнийската атлетическа комисия през май месец след инцидента със Суши.

 

 

Ето и какво е мнението на Барет Морис, координатор в Университета на Лас Вегас, който е ръководил курса.

 

 

"Въпросът е как реагираш на такова нещо – коментира той през в. "Лас Вегас Сън". – Едно от нещата, които Пулев направи след първите часове от курса бе, да публикува в социалните медии, че е осъзнал, че е сбъркал. Той призова феновете му да не атакуват и обвиняват репортерката. Това е важна стъпка след грешката, която е допуснал.

Убеден съм, че Кубрат никога повече няма да попадне в пободна ситуация. Той се е поучил, променен е. Преценявам това по сравнението между него преди да започне обучението, и как общуваме сега, след него. Той бе много активен по време на курса, искаше да е част от него и да извлече от него всичко.

Разбира се, винаги ще свързват името му с този случай, когато отвориш в google, без съмнение ще прочетеш за репортерката и останалото. Няма как да промениш случилото се в миналото.

Но е много важно Пулев да продължи да е шампион не само на ринга, но и в честното общуване и пазенето на личните и гражданските права."

 

МИРАНДА OТ "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ" ЩЕ УЧИ КОБРАТА НА СЕКСУАЛНО ВЪЗДЪРЖАНИЕ (ВИДЕО)

 

Изданието цитира и думи на Пулев по темата с обучението.

 

"Университетът и Барет Морис създадоха една голяма възможност за мен, да взема участие в този курс, да съм част от дискусията. Минахме през програмата стъпка по стъпка, обясняваха ми всичко. Има една тънка граница, която не бива да прекосяваш. Направих грешка и се поучих от нея.

Знаех още преди случилото се, че това не е редно. Осъзнавах, че е грешка. Но се случи, защото бях развълнуван и щастлив от победата ми. Няма извинение обаче за стореното. Извлякох поуките си. Направих голяма грешка и дано тя помогне на други хора да не я повтарят."

 

На 22 юли Калифорнийската комисия ще заседава отново и може да върне отнетия временно лиценз на боксьора от България. 

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции