<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42266" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Самолет, който трябваше да обяви пола на чакано бебе, се разби в поле на партито

11 Ноември 2019
0 1525

Двойка в Тексас, САЩ изкаше да изненада своите близки и да съобщи пола на чаканото бебе по необичаен начин – пръскайки розова течност във въздуха от малък самолет, тъй като двойката очаквала момиченце. 

 

 

""

 

 

Радж Хоран, 49-годишният пилот на самолета, трябвало да лети много ниско над земята. Първоначалният план бил да пусне 350 галона вода, боядисана в розово над партито за разкриване пола на бебето, пише LADbible.

 

 

""

 

 

Прекалената тежест на водата и ниската височина са причината самолетът да се удари в земята. Вместо розов облак за момиченце, гостите на партито видели само разбитaта летателна машина. За щастие, двамата души на борда са се отървали само с леки наранявания.

 

 

""

 

 

Инспектор от Националния съвет за безопасност на транспорта отбеляза, че самолетът е с една седалка и дори не е проектиран да превозва двама души.

 

 

ДВОЙКА ХВЪРЛИ ДИНЯ В УСТАТА НА ХИПОПОТАМ, ЗА ДА ОБЯВИ ПОЛА НА БЕБЕТО СИ (ВИДЕО)

 

 

В САЩ добиват все по-голяма популярност така наречените "партита за разкриване на пола". Преди време двойка пак от щата Тексас хвърли диня със синя течност в устата на хипопотам в зоопарка, за да съобщи хубавата новина, че очакват момченце.  

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции