<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=21246" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

САЩ отмениха предупреждението си за заплаха в София

24 Март 2016
0 1026

Посолството на Съединените щати отмени предупреждението си, което отправи снощи за опасност от терористичен акт в района на столичния хотел "Плиска".

 

"Съобщението от 23 март, което посолството на САЩ разпространи до американските граждани за заплахи в София, вече не е в сила. Посолството оценява проактивните мерки, предприети от правителството на България в отговор на възможните заплахи. Посолството продължава да работи в тясно сътрудничество с правителството на България по противодействие на тероризма. Последните събития в Европа подчертават нуждата всички да бъдем бдителни", се казва в съобщение на фейсбук страницата на американското посолство.

 

""

 

По-рано СДВР задържа след кратко преследване на бул. "Цариградско шосе" мъж, превозващ 12 нелегални имигранти от афганистански произход в микробус. Това съобщи на сайта на пресцентъра си МВР, без да спомене дали това е станало в района на"Плиска", където по-рано имаше сигнал за опасност от консулската служба на американския Държавен департамент.

 

Премиерът Борисов пък разкритикува "напълно некоректния начин", по който американските дипломати разкрили информация, получена от "българските им колеги", а накрая се оказа, че всичко е заради любовен конфликт.

 

Вижте още:

 

ДЪРЖАВНИЯТ ДЕПАРТАМЕНТ НА САЩ ПРЕДОПРЕДИ ЗА АТАКИ В СОФИЯ 

 

НЯМАЛО ТЕРОРИСТИЧНА ЗАПЛАХА, А ЛЮБОВНА ДРАМА 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции