<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=24989" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Световните медии похвалиха Мис Вселена България Виолина Анчева

02 Февруари 2017
0 1789

Мис Вселена България за 2016 година Виолина Анчева подари роклята си от конкурса Мис Вселена 2017 на момиче от Филипините, чиято майка няма възможност да си позволи бална рокля.

 

DailyMail наричат Виолина Анчева съвременна фея-кръстица, историята стопля сърцата на читателите и на други световни медии като Business Insider и CNN Philippines. 

 

 

Идеята дошла по време на официална вечеря, когато облечена в тази рокля, българската Мис се почуствала благословена и си припомнила абитуриентския си бал. Тогава решила, че трябва да зарадва някое местно момиче, което не може да си позволи рокля за бала и да подари красивата рокля, дело на известен дизайнер, която всяка от участничките получава.

 

Така родната Мис публикува статус в социалните мрежи, в който моли, който иска роклята да обясни защо има нужда от нея:

 

Веднага след поста започнали да валят предложения към Анчева на кого да подари роклята, но след като им писала, не получила обратен отговор от тях. Тя се свързала и с една майка на абитуриентка, но от много далечен град, а тя разполагала само с няколко часа преди да отлети за България.

 

За щастие Виолина попада на посланието на самотна майка с две деца, която само след няколко седмици ще има абитуриентка, но все още няма бална рокля, защото няма с какво да я купи. Майката обмисляла да вземе заем или да заложи огърлицата си, за да направи дъщеря си щастлива.

 

След като Анчева се свързва с тях, майката и дъщеря й не могат да си намерят място от щастие.

 

Благодарение на този прекрасен жест, момичето ще сбъдне мечтата си – да има бална рокля и да бъде като принцеса от приказките!

 

Източник: Uspelite.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции