<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70638" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокуратурат...

Севда Арнаудова напуска Министерски съвет

05 Август 2020
0 9443

Севделина Арнаудова – дългогодишният ръководител на пресцентъра на Министерски съвет и PR на ГЕРБ, напуска администрацията на правителството, съобщава Mediapool.

Пред медията Арнаудова в заявила, че “ще се върне на работа в партията, защото започва подготовка за предстоящите избори”.

Тя е един от първите медийни съветници на Бойко Борисов от началото на политическата му кариера през 2007 г. В последните години беше неотлъчно до него, като излъчваше на живо в профила му във Facebook видео от срещите и посещенията му в България и чужбина. 

Божков отговори на Борисов: Севдалина Арнаудова не пуши пури, а беше в офиса ми ежемесечно (снимка)

През месец юни тази година името ѝ беше замесено в твърденията на Васил Божков, че е играла ролята на посредник в предаването на подкупи към премиера Бойко Борисов. Арнаудова отрече обвиненията и на свой ред уличи Божков в това, че имал лични интереси към нея още преди да стане ръководител на правителствения пресцентър. 

Севда Арнаудова пусна своя “приказка на Шехерезада” за Божков: Големите мъже не нападат жени, Али Баба!

“Шехерзада Ви каза – “не смей” и аз умея да разказвам. Не смейте да ме пипате! Вие се изплашихте, Али Баба. Вие сте страхлив човек, скочихте на дървото и се скрихте”, написа Арнаудова в своя многозначителна позиция по скандала, след което нито тя, нито Божков се върнаха към темата в публични изявления. 

Севда Арнаудова напуска  Министерски съвет

Междувременно “Биволъ” разкри, че семейството на Арнаудова е придобило вила за над 1 млн. лв. в с. Бистрица. Съпругът ѝ Делян Димитров е член на Управителния съвет на “Булгартрансгаз” – държавното предприятие, което управлява транзитната газопреносна система на България. 

Как с дарения от родители и месечни заплати пиарката на Борисов погасява огромни кредити

Тогава тя обясни имотната си придобивка с изтеглен ипотечен кредит и доплащане след продажба на други семейни имоти – “по банков път, на пазарни цени”. 

Сега Арнаудова се връща на работа в ГЕРБ, тъй като партията започва подготовка за предстоящите избори.

Във видеото горе може да си припомните една забавна ситуация, в която Бойко Борисов изгони Севда Арнаудова от един от сутрешните брифинги на Оперативния Щаб.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции