<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=32396" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Северин: "Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам" (снимки)

19 Октомври 2018
0 40782

"Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Много съжалявам". Това каза задържаният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров преди началото на съдебното заседание в русенския съд, където му беше наложена постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража".

 

 

 

"Виновен съм", добави той пред журналистите, а на въпрос какво наказание заслужава, отговори: "Каквото ми дадат, ако е доживотен затвор, ще го лежа".

 

""

 

Нямал много спомени за случилото се. Бил пиян и дрогиран, връщал се пеша от купон към вкъщи.

"Тя мина покрай мене, но какво стана, не знам… Помня, че или тя ме удари или аз я ударих без да искам, тя нещо ми каза, не помня хубаво, аз отидох там, ударих й един шамар, падна тя, после аз исках да си продължа на пътя, но тя ме хвана за косата…", каза още Красимиров, който дори се просълзи пред камерите.

 

 

По думите му пиел някакви лекарства, но не знаел за какво са. Служебният му защитник Дойнов заяви пред съда, че клиентът му има основателни притеснения за собствения си живот, затова е добре той да бъде задържан за постоянно в ареста.

 

""

След като беше екстрадиран от Германия, вчера на 21-годишния младеж от ромската махала бяха повдигнати две обвинения – за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната жена – административен директор на местната TVN и водеща на предаване. Днес от прокуратурата потвърдиха, че засега няма данни за негови съучастници нито за поръчител, самият той е казал, че не е познавал Вероника дори от телевизионния екран. Засега обаче официално не е признал изнасилването, макар пред свои близки да е разказал именно това.

 

 

По-рано днес пастрокът на Северин, който живее в Германия заедно с майка му, разказа по телефона, че той се е разкаял и много съжалявал, че е убил младата жена, особено, когато разбрал, че има 7-годишна дъщеричка.

"Не му повярвахме, но той настояваше, че е извършил убийство, че е бил пиян, докато го е извършвал", заяви мъжът.

 

""

 

Той каза още, че Северин, брат му и сестра му имали психически проблеми и до преди една година пиели лекарства, но след като майка им заминала да работи в чужбина, спряла да им ги дава.

 

 

Източник: dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции