<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=34722" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пожар в Париж...

Семейството на Емилиано Сала иска отломките да бъдат извадени (видео)

05 Февруари 2019
0 7023

Семейството на футболиста Емилиано Сала отчаяно искат отломките на самолетът, в който е пътувал да бъдат извадени от морското дъно след като стана ясно, че е забелязано тяло измежду отломките.

 

Все още не се знае дали тялото е на Аржентинския нападател или на пилота – Дейвид Ибътсън. Властите държат близка връзка със семейството и на двамата, за да решат дали да извадят самолета. Според експерти, ваденето на самолета е възможно, но много бързо може да се усложни заради бурното море и лошото време.

 

Дейвид Миърнс, който проведе частно търсене с подкрепата на семейството на Сала и хиляди души, които дариха пари в благотворителна капмания каза, че е в контакт с роднините на футболиста.

 

"Информираме ги за всяка една стъпка, която предприемаме, а те от своя страна за приоритетите си. Много въпроси ще намерят отговора си, ако самолетът бъде вдигнат." каза Миърнс

 

Решението за следващите стъпки е в ръцете на властите, а Дейвид също така добави, че след като е намерено и тяло, самолетът трябва да бъде изваден на всяка цена.

 

Припомняме, че самолетът на родения в Аржентина двайсет и осем годишен нападател изчезна от радарите на 21 януари, след като излетя от френския град Нант към уелския град Кардиф, където Сала трябваше да направи дебют за новия си клуб "Кардиф сити". Отломките бяха намерени недалеч от остров Гърнси на дъното на Ла Манша, където беше и последният контакт на диспечерите с машината.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции