<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41905" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Сидеров вече не е депутат, тежко му на общинския съвет в София, където отива

30 Октомври 2019
0 2688

Депутатите прекратиха правомощията на Волен Сидеров като народен представител. "За" оставката му гласуваха 149 народни представители, "против" – 9 и "въздържали се" – 8, с което тя бе приета. Оставката на Сидеров бе депозирана 24 октомври, няколко дни преди първия тур на местните избори, предава "Сега".

 

 

""

 

 

Преди това НС прие оставката и на бившия министър на българското председателство Лиляна Павлова като народен представител.  Лятото правителството номинира Лиляна Павлова за позицията на вицепрезидент и член на Управителния комитет на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ). 

 

 

ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРОДЪЛЖАВА С ЦИРКА: ОПИТА ДА НАХЛУЕ В СГРАДАТА НА БНТ (ВИДЕО)

 

 

Пред журналисти Сидеров заяви, че напуска парламента, както е обещал. Той влиза в Столична Община като общински съветник. 

 

„В Столичната община… Там има много далавери за разкриване и аз ви обещавам интересни сюжети“, даде заявка Сидеров. 

 

 

""

 

 

И както всеки друг на тези избори, и той се обяви за победител. Защо? Защото „Атака“ имала по-добро постижение от ГЕРБ. И през 2015 г., и сега, е вкарала двама общински съветници. 

 

 

ВОЛЕН СИДЕРОВ АТАКУВА "АРЕНА АРМЕЕЦ" СЛЕД КАТАСТРОФАЛЕН РЕЗУЛТАТ НА ИЗБОРИТЕ

 

 

Изказването му продължи в посока на това, че не бе допуснат в изборната нощ в зала „Арена Армеец“, където избирателните комисии носеха бюлетините от вота в неделя. И се закани да съди дълъг списък от хора. Като се започне с министъра на вътрешните работи Младен Маринов, мине се през силовия вицепремиер и лидер на ВМРО Красиимир Каракачанов и се стигне до председателката на Общинската избирателна комисия в София Полина Витанова.

 

 

""

 

 

След дълго депутатстване, в пет състава на Народното събрание, от 2005-а насам, най-запомнящият се миг от което бе подкрепата му за кабинета "Орешарски". Тогава лидерът на "Атака" си спечели прозвището "златният пръст" – защото именно неговият глас направи правителството, назначило Делян Пеевски за шеф на ДАНС, възможно. Към днешна дата Сидеров е коалиционен партньор на ГЕРБ. Последно това потвърди премиерът Бойко Борисов на 3 септември тази година.

 

 

Източник: Сега

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции